15 maj 2009

Vår första egna hashtag

De flesta relationer har vissa hållpunkter som man kommer att komma ihåg. Sådant som utvecklade relationen och på olika sätt gjorde att den tog en annan skepnad. Av mina och Gustavs ca fyra månader ihop skulle jag hittills vilja räkna några av dessa som de primära milstolparna i relationen:
1.Jag outar oss som par i bloggen.
2. Jag flyttar till en lägenhet med trådlöst bredband. Nu kan båda surfa samtidigt! Vi behöver inte umgås, vi kan internetta tillsammans istället!
3. Gustav skaffar twitter och vi börjar kommunicera via 140 teckens-meddelanden, även när vi sitter mittemot varandra.

Imorgon sker nästa hållpunkt. Det är då vi åker till Linköping tillsammans för att under helgen bo hos min syster, där även mina föräldrar befinner sig.
Det stora är alltså inte att Gustav ska träffa mina föräldrar, utan faktumet att vi båda kommer att twittra om det. I realtid. Och det största av allt: Vi planerar att ha en egen hashtag för händelsen.
Följ oss på twitter.com/elingrelsson och twitter.com/GrovtInitiativ.

3 kommentarer:

Johannka sa...

Får jag ta plats i er relation genom att ha varit med den där första kvällen ni gick hem tillsammans men framför allt för att Elin, jag har redan träffat din pappa, jag tror två gånger! :D
Hoppas ni får kul i fina Limpan!

Grovt Initiativ sa...

fan vad vi är irriterande nu.

Elin sa...

Johanna: OCH våra systrar har gått i samma klass och du har förmodligen lånat ut böcker till halva min släkt. du är en i familjen ju.

GI: se uppdaterad etikettering på inlägget