3 mars 2009

Min extremt osexiga tillvaro just nu

Vaknar halv två och kan inte andas. Tar två värktabletter med sovmasken fortfarande över ögonen. Lägger in morgonprillan, den hittar jag ju också lätt utan att behöva öppna ögonen.
Besvarar förmiddagens missade samtal med kortfattade sms.
När svullnaden lagt sig såpass att jag kan andas går jag upp i ett gammalt linne och urtvättade trosor, kliar mig i skrevet och tar fram rester av min vän Pers kvarglömda whiskeyflaska. Sveper. Sätter mig vid datorn. Känner efter hur jag egentligen luktar. Svett, sprit och gammal snus. Okej.
Får någon försändelse från Skatteverket i postfacket som jag lägger på hög bland de andra viktiga papperna jag fan inte orkar deala med just nu. Försöker skriva en grej jag har deadline på till imorgon. Lägger ner. Dricker lite mer whiskey. Funderar på om jag ska ägna resten av dagen åt att kolla porr eller bara gå och lägga mig igen.

Hank Moody-livet är så inte min grej. Åtminstone inte när det inte ens blir bra fiktion av det utan bara beror på en fucking halsinfektion.

7 kommentarer:

Soy sa...

Jag tyckte det lät ganska gött ändå.. Embrace the sunk liksom.

Soy sa...

Jag tyckte det lät ganska gött ändå.. Embrace the sunk liksom.

Hustrun sa...

Bra blogg blev det iaf.

Anonym sa...

Ska det inte lipas och prata om glassorter, kjollängder och kvinnorollen så ska det deklareras att snusbruk, whiskey och porrtittande även ingår i livsstilen. En person som faller alla på läppen. Lika självständig som en åra. Utan båt händer inget. Suck!

Johanna sa...

Om du inte hade skrivit orden sovmask, linne och trosor så hade jag varit 110% säker på att den som skrivit den där texten var man. Och om jag inte visste att du är kvinna, då.

Vilka fördomar jag har.

Anonym sa...

hank moody på pricken ja! elin jag gillar dig.

Den tjocke konsulten sa...

Nyodex gurgelvatten (apoteket) är grymt mot ont i halsen om man doserar 5x det rekommenderade och gurglar så djupt som möjligt (innehåller jod = svälj ej!)

http://www.apoteket.se/intershoproot/eCS/Store/sv/pictures/265769s.jpg