9 januari 2009

A shot of good old dumhet

Ni som inte redan har gjort det läser såklart Huskorsets kloka inlägg.

Själv försöker jag hämta mig från gårdagen. Vid 25 års ålder borde man veta bättre än att försöka driva bort sin prestationsångest och stress med hjälp av för många öl på Kings Head. När ett av ens få minnen från kvällen är att man suttit och hållit en lyrisk monolog om A shot of love with Tila Tequila vet man att man har druckit för mycket. Prestationsångesten försvann i alla fall i en temporär och korkad dimma.

6 kommentarer:

gustav sa...

Tja.. inte brukar man vara något under av produktivitet dagen efter för många öl, men oftast är det ju trevligt när man sitter där och dricker dem. Och det är ju också viktigt att ha det trevligt, inte bara att åstadkomma saker.

Det kan man faktiskt låta sig själv tycka även efter 25 års ålder. :)

Grovt Initiativ sa...

och varför i helvete missade jag den monologen då!? hade lätt haft nåt att säga..

för övrigt glömde jag att droppa ett skvaller men det får vara till senare.

Elin sa...

gustav: Tack, det har du helt rätt i. Idag har jag kräkts, sovit, pluggat en halvtimme för att sedan äta pizza och kolla film. Jag tycker samtidigt att bakfyllan är skön för att jag de dagarna inte behöver göra så mkt. Dock skippade jag festligheter ikväll för att ta igen det missade imorgon.

Grovt: Det tror jag med, men det var innan du kom, har jag för mig.
Jobbigt när man inleder lite trevande med att man sett litegrann och sedan kan redogöra för alla intriger. Tror vi gled in på L Word sen dock, jag råkade nämna Shane - allas älskling utom min - och då var det kört som vanligt.
Men vafan, hit me with the gossip! Ja, kanske inte här dårå men ändå.

Johanna sa...

Jaså, så du ser också på Tila Tequila? Jag trodde nästan att jag var typ ensam i hela Sverige om att göra det... ;)

jojo sa...

omeh jag var ju med där! trist, jag hade också haft smarta saker att säga om tila. eh. och så hade vi kunnat prata l word, shane är ju min bästa också! *känner mig ospeciell*

Elin sa...

Johanna: sch, ja, men fan. tänkte inte erkänna det.

jojo: whuuut?! nej, fan att jag missade dig!