5 januari 2009

Köksmiffo

Det tog en bra stund inne på Hemköp innan jag hittade det som jag på inköpslistan refererade till som "diskkuddar som är mjuka på ena sidan och lite sträva på andra sidan". Jag såg något som tydligen kallas "disksvamp" och insåg att det förmodligen var det som jag menat.
Nästa punkt på listan, av mig definierad som "typ som ovan, fast i nån slags metall", hittade jag när jag fick en barndomsflashback av ett Svintopaket och insåg att det nog var det som jag var ute efter.

Jag städar inte köket så ofta.

6 kommentarer:

Kurry sa...

Skriver du såna beskrivningar till dig själv på inköpslistan för att sen stå i affären och försöka tyda vad du menat? Det var ju jättejätteroligt! :)

Och jäklar vad du kan hantera en penna. Jag är mycket avundsjuk. Keep up the good work!

Anonym sa...

Disksvamp, heter det. Kökssvamp låter ju som om man har mögelsporer i kylskåpet. :O)

Elin sa...

Kurry: Bara i de fall där jag inte kommer på vad de kallas. Visste ju vad det var jag skulle ha, hade minnen av hur de såg ut, men hade ingen aning om vad de hette i hyllorna.
Fast iofs väldigt rolig idé att börja skriva ledtrådar av sig själv av beskrivande karaktär på inköpslistan. Typ paprika "röd, gul eller grön grönsak att t.ex. ha på macka" eller kikärtor "bön/baljväxt att ha i grytan eller göra hoummous av".
Nu gav du mig en idé som gör handlingen roligare. Jag har inget liv.

Ano: Jag svär att det stod kökssvamp, men jag håller med dig!

Elin sa...

Eller så mycket svär jag iofs inte. Jag ändrar iaf, vad det än stod.

Bibli sa...

Jag tänker scotch sprite. Sen tänker jag att det kan jag inte skriva för det kan jag inte stava till. Sen skriver jag det ändå.

Anonym sa...

Bibli: Scotch brite!