2 januari 2009

Det andra dygnet på året

Det här med att det första dygnet skulle bestämma resten av året är just bara vidskepelse. Antingen det eller så kommer jag under 2009 förvandlas till en Seth Rogen-karaktär av öl, pizza, porr och total slackness.
Då känns det här andra dygnet betydligt mer representativt för året. När man vaknar klockan nio med andan i halsgropen och börjar jobba men har femtio olika pågående saker, vilket gör att man mest yr omkring och inte gör någonting.

Att ta en veckas julledigt är behövligt, men det jävliga kommer ju när man sätter sin egen jobbagenda och de där högarna med saker som man borde ha gjort har växt medan man själv åt chokladpraliner framför Bringing Down The House eller annan film av dylik karaktär.

De kommande veckorna kommer bestå av uppsatsskrivande, artikelskrivande, kursavslut på Bona Folkhögskola, kursintro på Bona Folkhögskola (ja, det blev en fjärde termin där också), kursintro på en kurs i textjournalistisk, kursintro på en kurs i grafisk kommunikation, förberedelse för möten, möten, inlämningar och deadlines, kursintro i en universitetskurs med namnet Kultur, erotik och sexualiteter (bara namnet! I can't help myself!), jobb och sen ska jag vara i Stockholm en halv arbetsvecka.
Och däremellan ska det väl bloggas, I asume. Men det löser sig väl.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tips på bra porr?

inte skyldig sa...

skulle just till att kommentera inlägget och så ser jag kommentaren här ovan från anonym och kan liksom inte riktigt komma igång, haha.

men eh. vad jag skulle skriva var att jag tror också att det är vidskepelse det där. det är ju bara att se på vad som hände förra året och förra nyårsafton. närå. skulle inte tro det va.

Elin sa...

Ano: BÄSTA kommentaren! Och nej, det kan jag inte direkt påstå. Men don't you worry. Det finns så mycket därute så du hittar nog nåt du gillar.

Inte skyldig: Haha. Nä jag tror inte heller på det längre.

Anonym sa...

kul att man kan bidra med nåt iaf. haha. Dock lite besviken på responsen då du, Elin, verkar ha ett stort intresse i ämnet. Jag har kanske fått nåt om bakfoten...?!

Elin sa...

Nja, mer ett teoretiskt intresse isf. Det praktiska, not so much mer än somliga ensamma bakfulla kvällar. Har egentligen inte särskilt mycket att tipsa om. (Och mamma läser bloggen.)