22 januari 2009

I want to like, listen to Boyz II Men when I'm with you

Även de sämsta dagarna får sluta med Ben&Jerrys framför The Wackness.
Loved it, såklart. Är dessutom tydligen tillräckligt frisk för att filmen skulle kicka igång behov av att lyssna på Wu Tang Clan, röka och ha sex. Det är någonting med realistiska sexscener, fri från Hollywoodskimmer och fulla av fulhet och fumlighet, som är så mycket mer uppkåtande. Hollywoodsex blir ju aldrig mer än något slags visualiserande av en sagoberättelse. Dimmat ljus, oproblematiska avklädningar och vaginala orgasmer? Mm, eller hur. Ge mig lite jeans som fastnar vid vristerna och obarmhärtigt dagsljus så att jag i alla fall kan relatera till det.

6 kommentarer:

that guy sa...

Visste väl att jag borde sett den med dig istället.

jojo sa...

amen eller hur! avskaffa hollywoodskimret känner jag, fram för mer hot'n'juicy stuff!
kan du inte skriva nån gång om de bästa sexscenerna du vet/sett/läst om? eller bara vilket kulturellt litet uttryck som fått dig mest i gång. jag älskar nämligen såna diskussioner och listor:)

Elin sa...

that guy: yes, det borde.
jojo: ja, bra idé! det kommer for sure.

Julia sa...

Tips: 100 girls, som till och med rakt ut säger att "det var precis som på film, det gick som en varm kniv genom smör, eller nej ok så var det inte" och så får man se dem fumla koncentrerat för att få in den.

Elin sa...

Julia: tack för tips!
och förresten jojo, jag kan i alla fall säga att den absolut sexigaste filmen i mitt tycke är The Secretary. mest för att den samtidigt lyckas vara så sexualpolitiskt intressant. och eventuellt lite för att maggie gyllenhall går runt i pennkjolar alt. naken.

Julia sa...

...nu vet jag vilken DVD jag ska rota fram när jag kommer hem. Tack för påminnelsen. =)