29 januari 2009

Ikväll

Klockan 20:30 krönikörar jag i KuttrasjuGöteborgs Studentradio om varför det är feministiskt att använda ordet fitta som svordom.

5 kommentarer:

Christina sa...

varje tisdag spelar jag badminton och på banan jämte spelar alltid tre män i övre medelåldern. en av dem har ett humör (eller tja, gubbfan är dålig förlorare so to speak) och titt som tätt gastar han FITTA över hela badmintonhallen. tanter blir rädda, kvinnor rycker till och jag känner av min förmodade tourettes: vill bara gasta KUK tillbaks. nu funderar jag dock på att ändra taktik. jag kanske ska gå fram och berömma honom för hans feministiska inställning till svordomar?!? make him all confused? det känns ju som ett mycket mer sympatisk tilltag än att börja hojta själv liksom. hmm.

maria sa...

nu har jag ingen möjlighet att lyssna, men jag tänker ändå när jag läser; äntligen någon som förstår, äntligen någon som tänker något om "reclaim the name" (om det nu är det du gör vill säga)! kommer det upp på webben?

Grovt Initiativ sa...

vafaan kan man inte höra de där programmen i efterhand på nåt sätt. hann inte...

Elin sa...

krönikan kommer upp på bloggen nu, kom med kommentarer!

Anonym sa...

det blev tekniskt fel igår, programmet sändes idag kl tre istället. kolla in kuttrasjus myspacesida, där kommer programmen att läggas upp inom kort.

www.myspace.com/kuttra7