31 december 2008

För övrigt lovar jag mig själv redan nu...

...att jag under årets nyårsafton fan inte ska hålla på och tjata som jag gjort de senaste åren om att "det första dygnet på nya året bestämmer hur resten av året ska bli".
Det var ju rätt sweet back in 2006 towards 2007 när nya året började med att jag vaknade upp naken ihop med LSM. Det var mindre kul förra året när jag var på en trist fest, den enda som inte bangade min efterfest var Den mörkhåriga och vi försökte dra igång såväl absinthdrickande som New Order på stereon men slutade mest trötta och frusna och sedan panikrunkade jag eftersom jag var så rädd över tanken att om jag inte fick orgasm under det första dygnet på året skulle jag inte få en enda orgasm under hela 2008.

Jag ska heller inte bli den där jävla underdogen, som alltid måste vara så speciell och tvärtemot, när det ska börja sättas nyårslöften. Förra nyåret satt alla och pratade om att de skulle dricka mindre, strula mindre, ägna sig mer åt natur och kultur. Varpå jag såklart satte nyårslöftet att dricka mer alkohol än någonsin och definitivt fortsätta vara strulig singel under hela 2008.
Mission ackomplished. High five på mig eller nåt.

8 kommentarer:

Anonym sa...

GOTT NYTT ÅR ELIN! Önskar MM (managermamman)

Elin sa...

åh jag blir så generad när du kommenterar inlägg som jag har skrive snusk i. jag brukar ju försöka ignorera tanken på att du läser de inläggen. men gott nytt på dig med, kära mor.

Julia sa...

Gott nytt år - och må du vakna med rätt huvud eller brist därpå på din huvudkudde. =)

Karlos Kalops sa...

Men bortset från tjat, trotslöften och panikrunk, vad blev det för nyårslöften??
Själv inviger jag mig för första gången i klassikerna: Gå ner i vikt, vara mer seriös, sluta röka etc...
Tack för fint bloggande! Gott nytt!

Elin sa...

Julia: Tack och detsamma (i efterskott nurå)

Karlos: Det blev ju de nyårslöftena! Jag skulle dricka mer alkohol än någonsin och fortsätta vara singel. I år avlade jag mitt dummaste löfte någonsin, bara för att jag ville sticka ut och få uppmärksamhet såklart.
Tack själv och gott nytt!

Anonym sa...

accomplished*
gott nytt!
:-)

Elin sa...

åh men ja. skämskudde på felstavningen. tack detsamma!

knödel sa...

Åh, hoppas vid gud att teorin om första dygnet inte stämmer. Vaknade med värsta bakfyllan sen gud vet när och tokspydde a la Linda Blair. Fast resten av dagen, som tog sin början ungefär vid 14, var iochförsig fin. Gott nytt!