18 december 2008

Orgasm ikväll eller på julafton

Ikväll är det alltså premär för Kuttrasju, sexprogrammet på Göteborgs Studentradio som jag är krönikör i. 20:30 börjar det och för dem som inte bor i Göteborg kan man lyssna via webbradio här.
Första programmet har tema orgasm och krönikan är en omredigerad version av det här inlägget. Jag misstänker att jag stakar mig vid något tillfälle, men om du stått i en radiostudio och läst in ditt livs mest personliga och utlämnande text hade du gjort samma sak, min vän.

Skulle det vara så att man missar programmet, men gärna vill höra min ljuva stämma prata fejkade orgasmer, går programmet i repris på självaste julafton.
För den som är för sekulariserad för julevangeliet och har tröttnat på Disneyifieringen vid fikastunden rekommenderar jag varmt att ni istället gör som förr i tin och samlar släkten framför radion istället. Låt hela släkten inmundiga glöggen och pepparkakorna till ljudet av er favoritbloggerskas sexrelaterade problem. Det blir en jul att minnas länge.

6 kommentarer:

Julia sa...

Jag såg rubriken och tänkte THERE'S AN ELLER?

Jag tänker ta full cred för det här! =)

Elin sa...

Ja Julia, nu får du bannemej bestämma dig. Man kan faktiskt inte gå runt och få orgasm i tid och otid. Typiskt dagens ungdom...bara ska ha å ska ha.

Anonym sa...

Om man missar programmet både idag och på julafton men väldigt gärna vill höra din stämma prata fejkad orgasm, va gör man då? Finns det ingen ljudfil lr nån form av inspelning att ta del av?

Elin sa...

Jag vet inte, ska höra med redaktionen för programmet.

Gabriel sa...

Lyssnade givetvis, som den gamle studentradioräv man är. Du har ju bra radioröst, så, keep it reel, always..!

Sex och språk nästa gång, blir det semantiklärarinnan då?

Elin sa...

Vad kul att du lyssnade!
Och haha, nej. Nästa gång blir det en helt nyskriven krönika på temat snuskiga svordomar.