22 oktober 2008

" Om de gått på Uppåt hade de fått gråtrunka hemma allihop."

Jag och Gustav har simultanskrivit om F-ordet de senaste dagarna. Jag ska skriva ett längre inlägg om Anna Ekelunds aborttext, eftersom jag inte verkar komma runt den och diskussionerna om den pågår i mina kommentatorsspår.

Men jag känner mig glad att jag inte behöver formulera någonting om den enda text som jag inte fick ut ett shit av annat än mörkrädsla, skratt över dålig stilistik och konstig argumentation samt djupa suckar. När det gäller Boris Benulics text om machosex har Gustav redan skrivit allt så bra. Läs här.

3 kommentarer:

Grovt Initiativ sa...

jag är rörd över populariteten detta inlägg fått, och nästan ännu mer glad över att det ger upphov till vad benulic och likar skulle uppfatta som bevis på att jag skriver sånt för möjligheten till some tail. jag ska börja slipa på one-liners mot såna dumheter redan nu.

ser fram mot ditt nästa inlägg i saken!

Anonym sa...

Angående personangrepp på bloggar: Har du varit in på Birros på sistone? Oavsett vad man tycker om hans åsikter och sätt att skriva tycker jag att detta är fasansfullt. Mor

Elin sa...

grovt: gört! mitt inlägg låter vänta på sig. det är så jävla svårskrivet. och nu har jag till råga på allt flaggat för det. note to self: flagga aldrig för inlägg innan du har skrivit dem.

Mor: jo, alla vet ju vad som har hänt, även om jag personligen aldrig går in hans blogg (du vet ju vad jag tycker om honom som författare och debattör). men även om jag inte gillar hans författarskap och debattör respekterar jag honom naturligtvis som människa, vilket tyvärr inte alla gör. jag förstår varför han tog en paus.