28 juli 2008

Tågtråk

Vill någon köpa en tågbiljett den 16 augusti från Göteborg till Östersund? Jag förstår om man inte är så sugen på att åka till Östersund, men tåget stannar även i Stockholm och härliga Norrlandsstäder såsom Gävle, Sundsvall och Ånge.
Det är X2000 och första klass.
Jag skippar pennkjolen, åker upp på måndagen och får i gengäld mot den missade chansen att vara sjukt foxy affärskvinna med gratis internet i första klass istället en gratis konsert med Brother Ali och Atmosphere. Mad shit.

För övrigt måste jag peakat konsten att göra det passiva icke-valet när jag tog ut två dagars semester på torsdag och fredag för att åka på Pride, Storsjöyran, Köpenhamn eller Urkult. Sedan fick jag beslutsångest.
Således ska jag istället ligga kvar i min lägenhet under ett täcke och tänka på allt jag kunde gjort med två semesterdagar om jag inte haft sådan beslutsångest att jag struntade i att välja.
Jag tror inte ens att det är Guds vilja. Det är bara jag som inte har någon, eller alldeles för mycket av den.

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag kan välja Storsjöyran åt dig. Presidentens tal till folket! Jämtländsk masspsykos! Det blir inte bättre än så.

Elin sa...

anna: har man upplevt den jämtländska masspsykosen genom hela sin uppväxt väljer man med lätthet bort den. den inklusive krogstråk, fula hattar och det där jävla tivolit.