22 juli 2008

Skymten av en pungkula

Jag ska ha karlbesök inatt!
Egentligen är det inte så juicy som det låter. Karln är min barndomsvän C., som jag känt sedan sju års ålder. Det är väldigt svårt att känna någon riktig sexuell attraktion inför någon som man känt sedan sju års ålder och varit råtight med under hela barndomen. Den där incestuösa känslan tar liksom över.

Min och barndomsvän C:s gemensamma sexuella historik består egentligen enbart av två ögonblick.
Det första var en sommardag då vi var i tolv-trettonårsåldern, då C. råkat köra fyrhjuling rakt genom en gödselhög och luktade därefter. Han lånade vår dusch och gick sedan runt i en minimal handduk som enda plagg. Vid ett par tillfällen drog han flinande upp handduken en aning så jag såg skymten av hans pung. Alltihop var oerhört spännande och upphetsande, även om jag såklart reagerade med ett äcklat skrik. Det hörde ju till liksom, i synnerhet med tanke på att jag var tjej.
Det andra ögonblicket var den vintern i sexan då vi skolkade från gympan när de andra åkte skridskor. I femton minusgrader satte vi oss istället i värmestugan bredvid hockeyrinken och högläste sexscenerna ur Hästarnas dal för varandra. Känslan av hur fittan bultade och jag rodnade över hela kroppen när jag högt läste ordet manslem för hans öron glömmer jag aldrig.

Det var inte bara hela vår sexuella historik, utan även de två highlights som existerar ur mitt tidiga pubertala sexliv. Tillsammans med upptäckten av onani och orgasm och smygtittande på porr utgjorde de sådana enorma spänningsmoment att jag inte fattade hur fantastiskt det måste vara att faktiskt ha sex på riktigt, när bara de här grejerna var helt amazing.
Skulle jag gå in här och efterromantisera de där helvetiska åren kallade puberteten vore det med största sannolikhet en falsk efterromantisering av höga mått, men man hade onekligen lägre krav på vissa saker då. Jag kan inte hjälpa det, men det vore rätt skönt att nästa gång någon frågar om ens sex- och relationsliv helt uppriktigt kunna svara att;
- Jo i vintras satt jag i en värmestuga i femton minusgrader och högläste keffa sexscener för en killkompis och för någon månad sedan såg jag skymten av en pungkula så just nu är det faktiskt helt fantastiskt.

8 kommentarer:

LSM sa...

Jag tycker det är fascinerande att du liksom i förbifarten slänger ur dig "...tillsammans med onani, orgasm och smygtittande på porr"! Det är väl tre helt enorma grejer för ett förpubertalt sexliv?

Leka knulla med mina kompisar och rita bröst på sidor i dagboken som jag sedan rev ur, rev i bitar och slängde i papperskorgen var det enda som ingick i mitt förpubertala sexliv, och då menar jag ändå ganska långt innan puberteten. Sedan var det tomt – förutom en skymt av en pungkula – tills det blev pubertet, Hästarnas dal, onani med kuddar (!) och hångel.

Elin sa...

jag ändrade till tidiga pubertala nu, istället för pubertala. jag var ju konstigt barn som "utvecklades tidigt" dvs kom in i pubben i början av mellanstadiet. och jo, det kanske var advanced att både onanera, få orgasm och kolla porr under mellanstadiet vad vet jag. hångla fick jag däremot inte göra förrän puberteten i det närmaste var över.
men guuud vad fint att du ritade bröst, rev i bitar och slängde i papperskorgen! DET känns advanced!

Elin sa...

istället för förpubertala skulle det stå

LSM sa...

Ah, själv var jag ju ett sent barn, som tårögt skrev i dagboken i sjuan att jag "definitivt!" hade minst bröst i klassen och ivrigt längtade efter hår under armarna och på fittan, och den där mensen såklart.

Bröst och nakna kvinnor ritade jag nog från ungefär åtta års ålder, det var ett ivrigt klippdockeskapande som liksom övergick till nakenbilder, men jag minns en del ganska saftiga klippdockor i underkläder också. På en av de få teckningar jag sparat sitter kvinnor i alla åldrar och former i en bastu, på en annan fanns förutom massa kvinnor även en man med snurrmustasch som slickade på ett av bröstparen, en bakdel i stringbikini och en kvinna fastbunden i säng. De ritade jag nog runt tolv år.

Jag undrar lite varifrån jag fick bondagegrejen.

elin sa...

you lucky. eller okej, det var kanske inte så kul att vara den sent utvecklade heller. men fan vad jobbigt det var att få både bröst och mens i trean.
jag minns en bild i serien lady lovelylocks där lady lovelock herself har blivit tillfångatagen och fastbunden. jag brukade råstirra förtjust på den bilden utan att förstå varför jag var så fascinerad av den. apropå bondagegrejen alltså.

elin sa...

alltså jag menade inte "you lucky". klart det var svinjobbigt att vara den som definitivt hade minst bröst i klassen också.

LSM sa...

med risk för att ta över hela kommentarsfältet med diskussion mellan oss:

äsch, de enda som hade det lite mindre jobbigt var nog de som var precis medel. om ens det. den tiden var nog svår för de flesta.

men det är lite fascinerande, jag menar look at us now – om jag inte kände oss skulle jag utifrån utseende lätt tippat att du var den sena och jag den tidiga.

(är det här jag inte ska säga "vi skulle få så bra biologiska barn, precis medelutvecklade"? ;))

jag insåg förresten inte förrän jag var typ 18 att jag inte hade särskilt små bröst längre.

åh, jag gillade också lady lovelocks, undrar om det är det förträngda minnet som gav upphov till bilden :)

elin sa...

låt oss ta över, baby. eller en sista kommentar: jo kanske utifrån utseende idag. men fatta bitterheten över att mina tuttars storhetstid (bokstavligt talat) var när jag var i tolvårsåldern. och då skämdes jag ihjäl över dom. jag fattade inte förrän i 18-årsåldern att jag inte längre hade stora bröst. och sen dess har de bara blivit mindre.

okej. det här hade vi ju kunnat ta i ett privat mail istället. äsch.