14 juli 2008

Tips till er som, liksom jag, inte har semester och stiger upp okristligt tidigt varje morgon

Min eminenta kollega Magnus har idag introducerat mig för Energit brain stimulator. Tabletter som, enligt hans egen utsago, inhandlades (troligen i en turistshop av utseendet att döma) och räddade hans fylleresa i Prag. Jag förstår vad han menar.
Under beteckningen Vitaminóve tablety finns inte bara allehanda vitaminer, järn och diverse kosttillskott utan även ginseng, guarana och i stort sett alla, hyfsat lagliga, prestationshöjande medel som man kan tänka sig. Det är multivitamin, Blutsaft och Redbull på en och samma gång, i en enda, illasmakande sugtablett!

Notera också den röda etiketten i högra hörnet som försäkrar den oroliga konsumenten om att preparatet sedan 2007 är nejlepsi novinka.
När börjar FASS köra med tummen upp-symbolik?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Inte alls en kommentar till det här inlägget men du har en andra chans till Atmos och Bro Ali. Nu vet jag inte riktigt var du bor, men "8.17- Gothenburg, Sweden @ Goteborgs Kultukalas
8.18- Malmo, Sweden @ Malmo Festival"

Se till att boka för de är GRYMMA live! :)

Malin sa...

Men oj! Vart köpa? (Fast egentligen borde man nog se till att gå och lägga sig istället)

Den där Jenny sa...

Sånt där klarar jag inte av. Blir först piggobert, sen taggar jag ner som en 90-åring och det slutar med att jag ligger i en hög och har migrän.

Stina sa...

Det som står på den röda etiketten med tummen-upp är: "Konsumentens val - bästa nyheten". Inget som Fass skulle skriva, alltså...

elin sa...

damp: amenåh att det är GRYMMA live då. anledningen till att jag inte kan se dem i gbg är för att jag åker till norrland dagen innan. avståndet norrland-malmö är ännu större, således ingen konsert ändå. men tack för tipset!
malin: någonstans i prag. och jo, det har jag hört också är en idé. men jag varken praktiserar den eller kan sova i vilket fall.
jenny: migrän har jag inte. men jag var svinjobbig i två timmar efter tabletterna och avslutade varje mening med ett hetsigt "va?va?va?". sen sjönk jag fullständigt. enda lösningen, tyckte kollegan, var att ta en tablett till. och så fortsatte det.
stina: aha. men okej, konsumentverket kan väl börja med tummen upp-stämpeln iaf? eller så kan FASS börja utgå från konsumenternas upplevelse istället för forskning och medicin.

Rawr sa...

mi want pillerz! och, är det bara jag som tycker mr einstein ser jääävligt påkommen ut på den bilden? ifall han satt vid en dator så skulle jag säga att det helt klart ser ut som han tittade på porr sekunden innan nån jävel kom in i rummet med en kamera! o_0

elin sa...

hahaha ja jag håller med dig