18 juni 2009

Stolt och jävligt nöjd

är jag över att vara en del av ett fantastiskt nummer av Bang med tema humor. Debatten börjar väckas, citat och artiklar återfinns i media, idag bland annat i Expressen och Aftonbladet om Annika Lantz text.

Idag har jag sidekickat för sista gången på ett tag. Återkommer i Brunchrapporten i slutet av juli, men redan på lördag -midsommardagen - vid tiotiden kan man höra mig, Julia Skott och en anonym bloggare prata blogg och bloggande ur alla dess vinklar i Morgonpasset Helg. Det blir hur bra som helst, don't miss.

4 kommentarer:

gustav sa...

Måste säga att du gjorde ett bra jobb i Brunchrapporten. Jag har lyssnat på det på jobbet under veckan och blev förvånad över att programmet var så bra som det faktiskt var - är mer en P1-nörd annars. Ser fram emot återkomsten :)

Elin sa...

Tack!
Jag är, ärligt talat, mer av en P1-lyssnare jag också men Brunchrapporten/Kvällspasset är så samhällsrapporterande bra att jag nog skulle lyssna på det ändå och är jäkligt glad att vara med i programmen.

Julia sa...

Så pepp!

Anonym sa...

Om det är så att många känner igen sig i Bang artikeln så blir det plötsligt en kvinnlig erfarenhet att bete sig "grabbigt"?

Det var en fantastisk text som för min del bara var ett långt "precis så är det!"