18 juni 2009

Stolt och jävligt nöjd

är jag över att vara en del av ett fantastiskt nummer av Bang med tema humor. Debatten börjar väckas, citat och artiklar återfinns i media, idag bland annat i Expressen och Aftonbladet om Annika Lantz text.

Idag har jag sidekickat för sista gången på ett tag. Återkommer i Brunchrapporten i slutet av juli, men redan på lördag -midsommardagen - vid tiotiden kan man höra mig, Julia Skott och en anonym bloggare prata blogg och bloggande ur alla dess vinklar i Morgonpasset Helg. Det blir hur bra som helst, don't miss.

5 kommentarer:

gustav sa...

Måste säga att du gjorde ett bra jobb i Brunchrapporten. Jag har lyssnat på det på jobbet under veckan och blev förvånad över att programmet var så bra som det faktiskt var - är mer en P1-nörd annars. Ser fram emot återkomsten :)

Elin sa...

Tack!
Jag är, ärligt talat, mer av en P1-lyssnare jag också men Brunchrapporten/Kvällspasset är så samhällsrapporterande bra att jag nog skulle lyssna på det ändå och är jäkligt glad att vara med i programmen.

Julia sa...

Så pepp!

linda sa...

ja bang-artikeln var väldigt bra. och tänkvärd. jag har även jag varit ofta i grabbgäng när jag var yngre men jag var aldrig lika "rå" som dig. lugnare. men visst fick man ändå inte låssas ta åt sig massa grejer som man egentligen blev sårad av. man ville ju vara med och gärna chocka lite också.

Anonym sa...

Om det är så att många känner igen sig i Bang artikeln så blir det plötsligt en kvinnlig erfarenhet att bete sig "grabbigt"?

Det var en fantastisk text som för min del bara var ett långt "precis så är det!"