5 juni 2009

Jag har sett The Reader ikväll

Ska man lagstifta bort möjligheten att ladda hem en film till sin dator borde man åtminstone lagstifta bort risken att betala 100 kronor för att sitta i en viskande, prasslande biosalong och se Ralph Fiennes minnas sitt tonårsknull i två timmar också.

För övrigt noteras: Jag fick evil eyes på mig när det första jag sa efter filmen var "Men såg ni Kate Winslets tuttar? Fan att man inte tog ett par 3D-glasögon innan filmen alltså, höhö".
Tydligen var folk "berörda".

9 kommentarer:

isabelle sa...

hahaha. vi spolade också förbi allt utom sexscenerna. fascinerande att fiennes bara verkar ha ett enda ansiktsuttryck också ("svårmod"). tur att man laddade ner skräpet.

Anonym sa...

Ja du skulle se jävligt intelligent ut, dels med glasögon och dels genom att filmen inte är i 3d

pangea sa...

alltså, jag somnade nånstans i mitten. och då är biofåtöljerna inte speciellt sköna ens.

Soraya sa...

Okaj, så det var typ bara jag, The Academy och en massa tanter som tyckte den var bra då..

Pär sa...

Jag såg om Titanic för Kate Winslets tuttar skull. Det är väl rörande om något. Jag håller med dig.
Vilket påminner mig att jag måste se om den snart. Iaf väl valda delar.

Anonym sa...

så jävla onödig kommentar att göra elin, det är inte konstigt att världen suger

Grovt Initiativ sa...

jag älskar denna världen.

Sanna sa...

Åh vad roligt det ändå aldrig slutar vara med skämt som berättar för kvinnor om de är godkända sexuella objekt eller inte! Det är synd att man inte får fler tillfällen att skratta åt eländiga gamla utslitna kvinnokroppar i Hollywood. Även om negationen i skämtet att aldrig visa andra kroppar än unga, toppiga och fasta är nästan lika roligt. Jag skrattade lika högt åt ditt skämt om Kate Winslets komiska platta bröst som åt killarna i min högstadieklass när de satt framför snyggast.se och hånade tjejers hängpattar. Sen gick jag hem och hade lärt mig att ingen kille någonsin skulle våga ta i mig utan äckel. Att jag skulle dö ensam! Hahahahaha!

Elin sa...

Sanna: Men nu läser du verkligen min kommentar om Kate Winslet som Fan läser Bibeln. Jag kommenterade ju att hon var vacker (plus att jag tycker att hon är urbra). 3D-glasögonen var relaterat till att jag och mina vänner försökte sno åt oss 3D-glasögon innan filmen började.