26 januari 2008

They say the cool is all over me

Jag vet egentligen inte vad som hände på invigningsfesten av Göteborgs filmfestival. För när jag står där ter sig Gael Garcia Bernal, min husgud och eviga runkobjekt, förvisso vacker och alldeles sådär härligt sexig och filmstjärneaktig. Naturligtvis, han är fantastisk. Men trots de få centimeter som skiljer oss åt senare under kvällen får jag aldrig upp den där riktiga vurmen, kärleken, trånandet. Jag vet inte. Kanske är jag bara obstinat. Kanske blev det bara för mycket.
- Han står mig upp i halsen, som Maja sa på förfesten vilket ledde till en hel del höhöande hos mig och min Gael-älskande vän. I wish, liksom.
Fast nä, egentligen inte alls. Jag har svårt för korta män. Och slutade inte T-shirt över långärmad tröja vara mode typ någon gång där på 90-talet? Nä, jag vet inte jag. En vurm är en vurm är överdrivet trånande efter något som gör sig bättre på film än IRL. Fortfarande; jag älskar honom på film. Karaktärerna, alla filmerna, hans gestaltning. Men bättre så än några få centimeter intill mig och bara....mänsklig. Vissa människor ska inte vara mänskliga i ens värld. Och samtidigt är det just behandlandet av dem som något mer än så som gör en sådär upp i halsen-trött.

Jag vet egentligen inte vad som hände på invigningsfesten. Jag antar att det var ett naturligt steg att ta i mitt flirtande och mitt totala egoflow. Hur jag säger;
- Nä nu går jag bort till Adam Tensta i baren.
Och stegar iväg och skiter liksom fullständigt i att han redan står där med en limmande brud bredvid sig. Eller att jag pipit jag döööör som en jävla fjortonåring längst fram på konserten när han mötte mina ögon och tog min hand.
- Jag vet att jag kommit upp i en osund nivå på mina raggningsobjekt men Adam Tensta är faktiskt den enda jag kan tänka mig här ikväll, sa jag till H. som skrattade chockat och sa okej med den där pedagogiska herregud-Elin-men-okej-då-tonen.
Jag vet egentligen inte vad som hände på invigningsfesten. Men jag är mycket, mycket nöjd.

13 kommentarer:

Anonym sa...

tycker vi kan bl faceb okkompisar

Raa sa...

Jag håller med precis angående Gael. Det var svårt att sätta fingret på varför han inte gjorde sig lika bra i verkligheten. Hans egen personlighet är väl inte lika spännande som hans rollkaraktärers. Vilket i och för sig är ännu ett bevis på att han är fantastisk som skådespelare.

Anonym sa...

ano: haha. okej.
moa: ja precis, han är en fantastisk skådespelare. och det är som honom man vill se honom. intressant att fler också kände så, trodde att det bara var jag och min vän som blev lite misspepp tillslut på hela gaelx3-på-ett-dygn-grejen. han stod mig faktiskt upp i halsen, om än inte litterary speaking.

Kjell Tina sa...

"Och slutade inte T-shirt över långärmad tröja vara mode typ någon gång där på 90-talet?"

elin elin elin, mode elle inte så är det kanske det bästa man kan ha på sig, näst efter långkalsonger.

Anonym sa...

jag tycker det bästa är att det här inlägget är skrivet kl 06:06. säger inte det allt om våra prioriteringar?

Anonym sa...

tina: men det är ju så fuuult
lsm: hahahahaha åh pinigt. men ja. inatt när jag hade sex kom jag på mig själv med att tänka "fan hur ska jag skriva om det här ligget i bloggen då?". wtf??

Anonym sa...

that's why I love you.

Anonym sa...

ps. tina: höhö, vadå, efter långkalsonger under shorts eller? höhö, höhöhöh.

(förlåt, var bara tvungen)

Kjell Tina sa...

Jag säger som så här: vill du ha det så, så kör på.
Själv kör jag underställ och avklippta jeans.

(Men elin, då kan du inte ha sett rätt personer i det. Åhh, mmm!)

Anonym sa...

lsm: haha puss.
tina: nä jag kan omöjligen ha gjort det

nu tar jag bort bilden. den gör mig nervös och hämmad. plus skämskuddig.

Anonym sa...

hade du sex med adam tensta, är det det du försöker säga?

Anonym sa...

ano: jag försöker inte säga någonting. mer än att jag var på filmfestivalens invigningsfest, såg gael, träffade adam, hade en trevlig kväll.

Anonym sa...

hehe, men jag är vill ju bara veta om han är otrogen!
men så var det inte alltså? det var ju bra.