10 december 2006

feminismen fuckade upp mitt sexliv

jag är nere och sen uppe på fem, helgens intryck kan räknas på ena handens fingrar och jag förbannar mig själv för både det ena och det andra och framförallt har min kropp lagt korten på bordet i vår avtalsrörelse och kräver helt andra saker än vad jag ger den. men intryck är ändå intryck och jag har tvingat mig själv att lämna fosterställningen till förmån för underjorden och ingen människa är illegal-fest fredag natt, reagge och en lång och fin diskussion med v. om arbetarklass-arvet och omöjliga klassresor och ett var det så han såg ut? jag måste varit jävligt full på den festen då han var så snygg! för att i ett mindre nyktert tillstånd uttrycka små pip om I want him. natten slutade med ett bisarrt samtal med herr d. på en nattspårvagn från gamlestaden. jag vågar inte ens titta på tjuvlyssnat.se för jag vet att hälften kommer ligga ute där.

och lördagen med pimp my ex och jag som bara panikade och alla kläder var fula, men solen sken och jag blev serverad sushi av en galen japansk liten kvinna som var hämtad ur manga så det var okej ändå. och sen ta några öl på kellys som slutade som det alltid slutade, timmarna flyger iväg under samtal om oskuldsförlorande och fransktalande pingviner och när man äntligen tagit sig på spårvagnen på väg hem ringer någon och förklarar att det finns skäl till att åka till majorna på fest och man springer på sina pilska små ben som skriker av trötthet till en annan spårvagn och sen hänga i en hall och få allting upplagt av sina vänner och göra sitt bästa för att verka sådär smart och trevlig som man vill vara men sällan är när det verkligen gäller utan istället blir allt tunghäfta och undvikande med blick och gaah vad jag tycker illa om mig själv idag. sen irra runt i majorna innan det slår fel och huvudet inte orkar mer och man kastar in handduken och förbannar sig själv för att man är världens sämsta singel som aldrig orkar följa upp, jobba för det, ha tålamod och allt det där. när valet står mellan att flaxa med ögonfransarna i timmar för att kanske kanske get some när man egentligen bara vill sova jämfört med att bara åka hem, dricka två liter vatten, googla jake gyllenhaal-bilder, onanera och sova väljer jag alltid det bekväma. dessutom fick jag höra under fredagen att jag är alldeles för kräsen och jag vet, jag börjar också bli trött på apatin och att vara stiffa bruden som nobbar och är otrevlig för att det finns ett ton av misstänksamhet mot varje man som närmar sig gällande både tjejsmak (hur många tjejer måste han inte ha raggat på innan mig?) och våldtäktsscenarion ("feminismen fuckade upp mitt sexliv". nytt namn på mina memoarer). och sen orkar jag ändå inte få tummen ur gällande de få människor jag faktiskt vill ha, men wtf jag är vinterdeppig och vill sova dygnet runt och min energi räcker knappt till att stiga upp på morgonen så den räcker definitivt inte till att spela en massa flirtspel. jag behöver anställa någon som gör sånt åt mig. sen kan jag håva in de bra grejerna.

idag skiner solen igen. en kvarts solljus på ena armen räcker för att få i dig all D-vitamin du behöver för dagen, det har jag lärt mig av Anders och Måns. jag ska adventsfika och få mina bakfyllecrawings gällande kaffe och socker tillfredsställda och sen är det måndag men det orkar jag inte riktigt tänka på just nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

lite som föräldraledighet borde man få avslutsledighet.
- är elin på jobbet?
- nä hon är hemma för vård av hjärta.
det borde staten för fan unna oss medborgare, det handlar om folkhälsan. och att få brytet på jobbet eller snarare att undvika det handlar mycket om andningsteknik men det är alltid i kopiatorrummet eller i matkön som det lossnar.