31 maj 2007

Jag gråter hellre i Kungsladugård än i Högsbo (everything dies baby, that´s a fact)

Jag har packat ner bloggandet i någon av flyttlådorna. Om några timmar bär det av till andra sidan kyrkogården. För första gången ska jag flytta utan karlhjälp (vilket fått min mormor att misstänka att Klara, som är flyttbilskörare, måste vara lesbisk och att vi har en romans goin on).För första gången ska jag släpa hem saker från IKEA och - ännu värre - sätta ihop dem utan hjälp. Sisters are doin for themselves och just nu är det systrarna jag håller fast vid.

Det händer för mycket inuti och utanpå. Jag packar de sista lådorna till ljudet av the boss och lämnar den här ältlägenheten vars väggar ekar ensamhet och gråt med lättnad. Oavsett hur sommaren blir; jag är hellre ledsen och fucked up i Kungsladugård än i Högsbo.

3 kommentarer:

Anna sa...

elin, sätt inte ihop alla ikae-möbler själv. du riskerar att få vickande stolar och byrålådor som inte går att dra ut. göra-allting-själv-syndromet kan gå till överdrift. annars lycka till!

majsan sa...

ähh, du ska inte vara ledsen och fucked up i sommar! vi ska ju ha en fantastisk sommar, det har vi ju t o m skålat för? och du vet väl att det man skålar för brukar gå i uppfyllelse.. jag och mina starka armar (med de rosa gymhandskarna) kommer och bär runt sju någon gång. kram så länge!

elin sa...

anna; heh jag har precis försökt skruva isär en ikeasäng som uppenbarligen min f.d. pojkvän skruvade ihop. och fy fan vad arg jag var när jag skruvarna satt så in i hell och jag var såå nära att ge upp och ringa ngn (honom?) och säga att de måste komma o hjälpa. sen kämpade jag lite till under svett och pms-tårar och nu är sängen uppskruvad och står och väntar på att DIY-elin ska skruva ihop den i nya lägenheten. yeah!
maja; gulle!