25 november 2006

vänsterhanden just isnt good enough today (eller: jag och george costanza)













är oerhört imponerad av min förmåga att blogga efter åtta öl klockan fyra på morgonen och åstadkomma föregående inlägg. idag har jag en mäkta imponerande bakfylla med tillhörande ågren och ifyllnad av minnesluckor. den värsta var nog när jag recalled konversationen kring mitt och s. lovelife och vänners ärlighet och välvillighet varnar mig för somliga och att jag borde hålla mig till dem som visar mig respekt och intresse för de vinner i längden. och det vet jag väl.
men samtidigt har jag fallit in i någon slags högstadieperiod där the bad guys blir obsessions och jag tycker fruktansvärt illa om det, men kan inte hjälpa det, och försökte igår bortförklara mig med hjälp av en dialog ur ett seinfeldavsnitt där george inte vill vara ihop med en brud för att hon gillar honom som han är och att idealet är någon som inte gillar honom. varpå j. i all sin underbara ärlighet påpekar att elin, vad fan håller du på med nuförtiden? du identifierar dig med george i seinfeld!
och idag med regnet och ågren och insikten om att det enda som slår fyllekåtheten är bakfyllekåtheten och ensamheten och vakna upp och veta att hela dagen kommer vara ensam när det skulle vara en sån skön bakfyllelördag om man var två är identifikationen inte långt borta.

annars gillade jag minnet av hur vi uppmanar r. att bygga en robot med gaydar som spelar wake me up before you go-go när en gayperson är i närheten. jag har första tjing på den.

1 kommentar:

Grovt Initiativ sa...

...och jag indentifierar mig med costanza.