24 november 2009

Work harder, play harder

Jag har inte tid att blogga. Men för att hålla besöksstatistiken varm kan man alltid länka till jobb på andra platser. Så för er som bor utanför mediecentrismen som koncentrerar sig på storstäderna och därför inte får tag på tidningen Nöjesguiden: Här är en artikel jag skrivit i senaste numret.

Och om jag ska skriva någonting som inte är copypastat från en annan Nöjesguidenskribents blogginlägg kan jag meddela att jag från och med imorn är tillbaka i den underbara radiovärlden.
Jag började babbla med Sjuhärad Direkt på Twitter. De var bland de roligaste, med smartast kommentarer, av de som jag följde. Vi diskuterade Sven Otto Littorins skägg och att gråtrunka och jag lyssnade via webbradio och gillade att ett aktualitetsprogram på P4 kunde vara såpass edgy och anti-trevligt.
Nu går jag och Sjuhärad Direkt från twitterbabbel till samarbete.
Från och med imorgon är jag onsdagskrönikör i Sjuhärad Direkt. Varje vecka kommer jag att diskutera aktualiteter och samhällstendenser. Imorgon blir det specialintroduktion med mig i studion och direktsänd krönika. Tydligen ska jag dessutom få gå Eriksgata i Borås och träffa de lokala kändisarna, vilket kommer att klippas ihop och sändas i programmet.
Imorgon 15:00 alltså. Man kan lyssna här.

6 kommentarer:

Julia sa...

Yay!

Björn Owen Johansson sa...

Yeah! Det får man ju inte missa. Varken radion eller Eriksgatan.

Johannka sa...

Wiii, så himla kul! Grattis!

(veri: emooder)

Malin sa...

För kulturbarbarer* som undertecknad:

"Sjuhäradsbygden är ett område i södra Västergötland mellan Göteborg och Jönköping, med Borås som största stad. Ibland även kallad Knallebygden eller Södra Älvsborg.
Bygden har idag cirka 185 000 invånare totalt.

Bygden omfattar historiskt [sju] härader. Idag brukar kommunerna Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn räknas till Sjuhärad, ibland även kommunerna Herrljunga och Vårgårda."

* fri översättning från holländskans kultuurbarbaar, ung en person som drabbats av kulturskymning

Anonym sa...

Fin blogg!

Gabriel sa...

Yes! P4 FTW! Större delen av Sveriges alla edgy och antitrevliga entermediejournalister går ju idag igenom en fas av gesällvandring ute i skogslänen, och hinner då göra ganska mycket bra på de olika P4-stationerna.

Borås, om du lyckas där, finns inga mer besvär...

(Vero: obiesty)