21 april 2009

Vad ni ska göra med resten av den här dagen

Har ni fortfarande inte läst Lisa Magnusson idag gör ni såklart det nu. Och har ni fortfarande inte mailat eller ringt gör ni det också.
Sedan lyssnar ni på Kvällspasset 18-20 där vi pratar telekompaketet, nätraggande män, klimatlösningar och intervjuar Gustav Fridolin. Mot bakgrunden av min krönika från igår och den bok som han skrivit (läs t.ex. recension i dagens Sydsvenskan) känns det extra spännande.

7 kommentarer:

Jojo sa...

asså inte så, men din blogg är så jäääääääääääävla trist nu för tiden, det enda den består av är ju länkar till andra samt reklam för kvällspasset... trist. gillade den bättre förut. kom tillbaks! var är dina fina och bra texter om allt och inget? nu är det ju inga texter alls ens knappt.

knödel sa...

asså inte så, men nu tycker jag du är lite hård här jojo eller krävande. elin har ju skrivit massor av bra och riktigt långa texter under senaste tiden, om du bläddrar tillbaka bara litegrann. jag tycker det är svinkul och väldigt rätt att elin har börjat synas/höras mer och mer på andra ställen än här på bloggen, och att hon påminner om när hon ska vara med i kvällspasset är bara bra. att hon kanske inte har möjlighet att upprätthålla samma bloggfrenzy som tidigare är väl ett resultat av dels som sagt många andra järn i elden och dels sweet lööv och det kan man väl både förstå och unna henne? we hate it when our friends become sucessful, och våra favvobloggare också verkar det ju som här, eller?

Elin sa...

knödel: underbara människa. gift dig med mig! (oss)

knödel sa...

lätt. när passar det dig (er)? nästa sak att kämpa för efter rätten till samkönade äktenskap blir att det blir lagligt med månggifte. om det inte funkar kan jag även tänka mig scenariot att ni adopterar mig och så gör vi en woody allen på det.

Jojo the original sa...

och sen vill jag bara säga: det var inte jag som skrev det där, alltså inte "vanliga" Jojo!!!!!

Elin sa...

Skönt. Det lät inte likt dig.

jojo sa...

Nä blir alldeles upprörd, faktiskt. *nu så*