11 oktober 2006

granntips

virus efter virus slår till i kroppen, det är som eviga infektioner som kommer och går och precis när kroppen börjar hämta sig går jag genom akutens väntrum med journalvagnen och det finns inte en chans att immunförsvaret kan fightas alla konstigheter som flyger runt i luften därinne.
således förkyld igen och för en nanosekund övervägde jag att börja äta lite kött igen bara för att få i mig någon slags näring och känna något annat än sjukdomar, blåfrusna fingrar och yrsel. sen tänkte jag på det där k. sa om att kött liksom är djur som är dödade också la jag ner projektet på obestämd framtid och räknade slantarna till en stor flaska blutsaft istället.

efter en långfika med ovan nämnda fantastiska dam åkte jag hem och bäddade ner mig till ljudet av tonårspojken i lägenheten bredvid, han med rummet intill mitt som blandar vit makt-musik med junior kelly på sina fester, som återigen fått sig ett nyp. denna gång var det inte celine dion som stod för bakgrundsmusiken (se tidigare inlägg från nån gång i våras, orkar inte länka) utan shaggy. jag vet inte om tonårspojken i sitt testosteronrusande sinne var medveten, dels om ordvitsen som låg inbakad i artistvalet, dels om det osmakliga i musikvalet. dessutom var det bara han som hördes, hennes ljud bestod främst av ett pipande ibland som på inget sätt kunde avgöras om det var av obehag eller trevlighetskänslor. det föranledde mig hursomhelst till att ringa på hos grannen och lämna följande lapp i brevinkastet:
"hej tonårsgranne!
mot bakgrund av ditt val av knullmusik vill jag föreslå följande skivor inför framtida aktiviteter:
1. tweet- southern hummingbird
2. john legend - get lifted
3. black rebel motorcycle club (den självbetitlade debutskivan)
4. charlotte gainsbourg - 5.55
5. det mesta inom gammal soul, men försöker värja dig ifrån frestelsen att spela marvin gaye - det blir bara tacky.
glöm heller inte att kvinnan har fler än en erogen zon och att det är ytterst få tjejer som får vaginal orgasm. ta hand om din brud, lycka till och glöm inte att avbrutet samlag inte är en säker preventivmedelsmetod!
mvh/den sexuellt frustrerade grannen i lägenheten bredvid"

eller nej det gjorde jag ju inte. somnade ifrån nyheternas offentliga hängning av våra nya rikshäxor kulturministern och handelsministern istället (missförstå mig rätt, få människor kan tycka så illa om timbro-cecilia och särarts-maria som jag, men den jakt som alltid följer kvinnor som når makten lämnar en fadd eftersmak efter sötman av att de som representerar partier som pekar finger åt sjukskrivna och arbetslösa själva blir hårt ansatta för sitt reella fuskande) och drömde mardrömmar om jobbet. att vara med om att lägga ner en verksamhet och uppleva en sådan bitterhet och sorg hos en personal som trivts med varandra och arbetsplatsen är något jag aldrig vill tvingas uppleva igen. nu ska jag somna om och hoppas på att istället drömma om den här mannen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart du ska lämna den lappen nästa gång de har sex, den var ju alldeles utomordentligt kunglig, GO GO GO!